OFERTE PUNGI PERSONALIZATE!

 

VENIM IN INTAMPINAREA CLIENTILOR FIDELI CU OFERTE PUNGI PERSONALIZATE – IN FUNCTIE DE CANTITATILE COMANDATE!

Cantitatea minima de comanda este de 5000 de bucati. Acesta este pragul minim pentru orice comanda de PUNGI PLASTIC PERSONALIZATE tip maieu sau tip banana.

Urmatorul prag de comanda este la 15.000buc, 20.000buc, urmat de 50.000buc, 100.000buc si asa mai departe.

Asadar, pentru pungile de plastic personalizate cu 1-2 culori, minimul comenzii este de 5.000 de bucati; Pentru 3 culori, minimul comenzii este de 15.000 de bucati, pentru 4 culori – 20.000 bucati, 5 culori – 25.000 bucati iar pentru 6 culori – 30.000 bucati. Cantitatile prezentate sunt valabile si pentru variantele de pungi plastic confectionate din materii reciclabile.

Printurile sunt realizate cu ajutorul unor matrite – clisee flexografice, care pot fi folosite la orice comanda ulterioara a aceluiasi tip de print pe pungile maieu si banana.

Pentru realizarea imprimarii pe ambele fete ale pungilor de plastic este necesara utilizarea a doua clisee flexografice, deoarece actiunea de imprimare se desfasoara simultan pe ambele fete – chiar daca este vorba despre aceeasi imagine. Imprimarea cu ajutorul cliseelor flexografice asigura o durabilitate mare a printului dar si o calitate inalta a designului realizat – culori aprinse, desen bine definit si de mare precizie.

De aceea este foarte important ca imaginea ce urmeaza a fi imprimata pe punga de plastic, sa fie la o rezolutie cat mai mare, ideal in format vectorial, pentru a putea imprima la o calitate cat mai buna. Astfel, pentru ca dupa cum am spus, caitatea imprimarii este la fel de importanta ca si modelul in sine, recomandam sa va asigurati ca aveti imaginea dorita la o rezolutie optima, inainte de a va hotara asupra designului final.

Oferim GRAFICA gratuita pentru orice cantitate de pungi personalizate comandata. De asemenea transportul pungilor este gratuit in functie de traseul masinilor de livrare din fabrica.

 

   pungi banana     pungi maieu pungi banana

 

 

Ofertele de pungi se calculeaza in primul rand in functie de cantitate si de perioada cand sunt comandate.

In general cele mai mici preturi sunt in lunile de vara atunci cand productia este mai libera.