sacose persoanlizate

Nicio zi la cumparaturi fara sacose personalizate 

Sacosele persoanlizate sunt intalnite la shopping. Chiar daca ne citesti postarea din ipostaza de intreprinzator, de reprezentant al unei companii sau al unei activitati comerciale, totodata, faci parte si din categoria consumatorului final, care periodic, cumpara un produs. Sau daca nu o faci tu (pentru ca poate nu ai timp de cumparaturi), atunci o face un membru al familiei tale.

Dar iata ce inseamna acest lucru pentru tine!

Details
pungi plastic ieftine

Pungi plastic ieftine personalizate pentru orice ocazie

Probabil te-ai întrebat dacă orice persoană poate folosi pungi personalizate de plastic sau dacă acestea sunt destinate exclusiv persoanelor juridice care produc sau comercializează bunuri în cantităţi mari.

Ei bine, află că orice persoană fizică sau juridică poate cumpăra şi utiliza pungi de plastic, datorită avantajelor şi adaptabilităţii acestora în funcţie de nevoile fiecăruia dar şi pentru că, în general, sacoşele de plastic pot fi personalizate cu mesajele sau imaginile dorite.
Pentru realizarea pungilor plastic personalizate compania noastră utilizează o tehnologie care permite imprimarea cu 3 până la 6 culori, cu ajutorul unor clişee flexografice.

Details

Pungi personalizate in diferite culori pentru o zi cu soare

Alege pungi personalizate imprimate color. Daca tot ne pregatim cu totii de primavara, cum ar fi ca si consumatorii sa-si poata aduce acasa achizitiile in pungi personalizate, colorate cu toate nuantele primavaratice?

De la un an la altul, creatorii de moda se intrec sa dea nastere trend-urilor. Si pentru ca moda inseamna culoare, ce-ai spune sa-ti intampini clientii cu pungi personalizate de plastic care, din puct de vedere cromatic, respecta toate tendintele noului sezon primavara-vara?

Details
pungi personalizate

Pungile personalizate – Vedetele sezonului de shopping!

PUNGILE PERSONALIZATE SUNT UNUL DIN COMPONENTELE CHEIE AL UNEIA DINTRE ACTIVITATILE SPECIFICE SEZONULUI ESTIVAL – SHOPPING-UL! Pentru retaileri pungile personalizate sunt un instrument foarte la indemana si extrem de fiabil. De aceea, mai ales in sezonul dedicat shopping-ului, pungile personalizate din plastic sunt foarte populare in promovarea imaginii firmei dar si in promovarea noilor produse, a discounturilor sau…

Details

Pungi banana sau pungi maieu?

  PUNGILE TIP MAIEU SAU PUNGILE TIP BANANA SUNT CELE MAI POPULARE TIPURI DE SACOSE FOLOSITE IN MAGAZINE! Pentru ca suntem in sezonul estival, si asta inseamna un plus de clienti pentru business-urile din zonele turistice, iata mai jos care sunt asemanarile si deosebirile dintre cele doua tipuri de sacose – pentru a-l putea alege pe cel potrivit…

Details

Idei personalizare pungi de plastic

Brand-urile cauta atragerea permanenta de noi clienti prin oferte cat mai creative si cu optiuni de personalizare pentru a ramane relevante intr-o piata in continua schimbare. Acest context deschide noi oportunitati pentru atragerea de noi clienti. Pungile personalizate sunt simplu de realizat si folosit. De aceea foarte multe firme aleg promovarea cu ajutorul acestora. Pentru a…

Details
pungi ieftine

De ce un producator pungi din tara si nu unul din strainatate?

Pana in urma cu niste ani, comerciantilor le era indiferent de unde-si procurau pungile destinate cumparaturilor clientilor. Insa dupa reglementarile specificate in Ordonanta Guvernului din anul 2008, lucrurile aveau sa se clarifice. Potrivit acestei OG, orice producator pungi autohton era nevoit sa suporte plata ecotaxei catre Ministerul Mediului, mentinuta inca si astazi. La prima vedere,…

Details