Nicio zi la cumparaturi fara sacose personalizate sacose persoanlizate

Sacose personalizate atat de folosite la cumparaturi

Sacosele persoanlizate sunt intalnite la shopping. Chiar daca ne citesti postarea din ipostaza de intreprinzator, de reprezentant al unei companii sau al unei activitati comerciale, totodata, faci parte si din categoria consumatorului final, care periodic, cumpara un produs. Sau daca nu o faci tu (pentru ca poate nu ai timp de cumparaturi), atunci o face un membru al familiei tale.

Dar iata ce inseamna acest lucru pentru tine!

Sacosele personalizate sunt chiar atat de necesare? Afla de ce!

Lucrurile stau destul de simplu, indiferent daca la un moment dat in viata ta ai fost nevoit sa cumperi o paine, o pereche de incaltaminte sau un parfum. Ceea ce vrem sa-ti spunem este ca oricare este obiectul achizitiei, pentru a-l transporta, ai nevoie de sacose de plastic.

sacose persoanlizate

Argumentul ”Nicio zi la cumparaturi fara sacose!” iti poate parea banal… insa nu este deloc. De ce?

Imagineaza-ti ca te afli la supermarket, in fata raionului cu fructe si legume. Ai nevoie sa cumperi cateva portocale si banane (ca tot este sezonul lor), o telina, cativa morcovi, doi ardei si diverse alte legume.

Acum, gandeste-te ca involuntar, primul lucru pe care-l faci, este sa-ti iei cate o punga de plastic pentru fiecare sortiment. Asta pentru a le cantari inainte de a le duce la casa. Insa la locul obisnuit, nu gasesti nici macar una.

Sau, folosind un alt exercitiu de imaginatie, incearca sa te vizualizezi dincolo de casa, cu toate produsele insirate in fata vanzatoarei, in timp ce alti clienti asteapta nemultumiti sa eliberezi ”zona”. Dar te uiti nedumirit in jurul tau si-ti dai seama ca esti total nepregatit, adica iti lipsesc sacosele.

Ei bine, in loc sa te afli in oricare dintre situatiile prezentate, te gandesti ca responsabilii ar fi trebuit sa fie mai bine organizati, adica sa ”alimenteze” cu pungi atat zona destinata fructelor si legumelor, cat si casele de marcat.

In loc de concluzie…

Sacosele din plastic, oricare ar fi modelul, dimensiunea, indiferent daca sunt sau nu personalizate, fac parte din viata noastra de zi cu zi, la fel ca alimentele pe care le consumam.

Iar producatorii de pungi din plastic sunt si ei la fel de importanti ca orice alt producator de consumabile, de alimente, de obiecte de uz casnic, etc.

Acestea fiind spuse, se pare ca este cam greu sa ne imaginam o rutina de genul sesiunilor de shopping, fara atat de banalele, dar nu mai putin utilele sacose.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit