Pungi personalizate in diferite culori pentru o zi cu soarePungi personalizate colorate, pentru o primavara plina de culoare

Alege pungi personalizate imprimate color. Daca tot ne pregatim cu totii de primavara, cum ar fi ca si consumatorii sa-si poata aduce acasa achizitiile in pungi personalizate, colorate cu toate nuantele primavaratice?

De la un an la altul, creatorii de moda se intrec sa dea nastere trend-urilor. Si pentru ca moda inseamna culoare, ce-ai spune sa-ti intampini clientii cu pungi personalizate de plastic care, din puct de vedere cromatic, respecta toate tendintele noului sezon primavara-vara?

pungi personalizate

Verde

Prima propunere pentru pungi personalizate din plastic este verdele. Vorbim despre culoarea anului pentru colectiile de haine, asa cum a fost decretata de Pantone, autoritatea in domeniu care, an de an, inspira sectoare precum fashion si design.

Roz

Primavara bate la usa si odata cu ea, parca ne vine tuturor cheful sa imbracam tonalitati in acord cu natura pregatita sa renasca. Si pentru ca in acest sezon o alta prezenta de top este rozul, culoarea poate fi la fel de bine aleasa la fabricarea sacoselor.

Galben

O alta reprezentanta a spectrului cromatic este galben, o culoare recomandata pentru imbracaminte. Si ca orice producator de pungi plastic, Total Gama se aliniaza trend-urilor, iar pentru toate comenzile clientilor nostri, sugeram foliile de polietilena galbene.

Portocaliu

Cu toate ca este mai mult un trend pentru vara acestui an, iti propunem pentru sacose si portocaliul. Tonalitatea cea mai in voga este portocaliul intens, spre rosu (culoarea focului), deosebit de cald, potrivit pentru versiuni monocromatice sau in pereche cu alb.

Albastru

Albastrul intens (blue navy) sau culoarea cerului senin, ce poate varia pana la tonalitati de verde… Intr-adevar, din lista cu cele mai populare culori din fashion, nu putea lipsi nici albastrul. De asemenea, acesta poate deveni o optiune interesanta pentru pungi de plastic.

Indiferent cum arata preferintele tale cromatice de pana acum, poate este cazul sa te orientezi spre ceva nou. Surprinde-ti clientii cu pungi personalizate de plastic colorate, alegand una dintre variantele la moda in noul sezon de primavara-vara!

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit