Pungi personalizate ieftine la comanda
Cauti pungi personalizate ieftine la comanda? Atunci esti in locul potrivit.

Ajutorul unor pungi personalizate ieftine iti va aduce un plus de popularitate garantat, fie ca esti la inceput de drum in business-ul tau, sau ai construit deja un brand de renume.

Motivul? Foarte simplu: comunicarea vizuala este favorita tuturor. Imaginile ne atrag atentia involuntar, iar aceasta este sansa de care avem nevoie. Totul depinde apoi de cat de ‘catchy’ este imaginea aleasa pentru promovarea produselor tale.

pungi personalizate ieftine

Pungi personalizate ieftine la comanda. Cat dureaza tot procesul?

Oferta noastra de pungi personalizate ieftine este realizata pentru fiecare client in parte, in functie de evenimentul, produsul sau serviciul pe care il doreste promovat. Cu o mare varietate de dimensiuni, modele si grosimi ale pungilor de plastic, fiecare detaliu este esential in realizarea de pungi personalizate ieftine la comanda.

Pungile de plastic se personalizeaza cu ajutorul folosirii de clisee flexografice – un procedeu tehnologic de inalta performanta datorita caruia avem posibilitatea de a produce pungi de plastic in tiraje mari la o viteza impresionanta. De aceea, dupa stabilirea designului pentru pungile de plastic, trebuie realizata matrita – cliseul flexografic, acesta putand suporta la imprimare intre 3 si 6 culori. In cazul in care se doreste imprimarea pe ambele fete ale pungilor, este necesara realizarea a doua bucati clisee flexografice – deoarece imprimarea se realizeaza simultan, chiar daca este vorba de acelasi design.

Daca ai dificultati in conceperea designului pentru punga personalizata, echipa noastra iti poate oferi sprijin si asistenta in producerea machetei grafice.

Fabrica noastra de pungi personalizate produce o cantitate mare de pungi intr-un timp relativ scurt raportat la tiraje. Astfel reusim sa aprovizionam cu succes mari centre comerciale atat din Bucuresti cat si din tara.

In plus, reteaua noastra nationala de distributie asigura livrarea la timp si in conditii optime a tuturor comenzilor inregistrate atat in Bucuresti cat si in principalele orase din Romania.

Pentru inregistrarea de comenzi, cereri de oferta sau pentru informatii suplimentare va asteptam sa ne contactati!

Telefon: 0740 008 393  

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit