Pungi Personalizate Ieftine Pentru Promovarea Magazinului Taupungi personalizate ieftine

Cum poti profita de niste pungi personalizate ieftine?

In primul rand, daca ai un magazin, atunci cu siguranta ai nevoie de pungi de plastic pentru clientii tai. Atunci de ce sa nu profiti de aceasta necesitate si sa o transformi intr-un avantaj promo pentru tine? Este si foarte simplu sa faci asta. Trebuie doar sa imprimi pe pungile simple de plastic o imagine sau un mesaj specific brand-ului tau. Pentru asta ai nevoie de noi! Te ajutam sa iei cea mai buna decizie in ceea ce priveste modelul de punga potrivit pentru tine – dimensiuni, grosimi si suprafata de imprimare.

Pungile de plastic sunt produse in doua forme: pungi tip maieu si pungi tip banana. Pungile maieu de plastic sunt potrivite pentru market-uri si farmacii, pentru ca desi sunt rezistente nu sunt foarte voluminoase si pot fi refolosite cu succes. Pungile banana sunt mai groase decat cele tip maieu, fiind dedicate produselor mai voluminoase – gadget-uri IT, accesorii si articole diverse (casa, gradina, birou, etc.).

 

pungi ieftine personalizate

 

Pungi personalizate ieftine si rezistente pentru clientii tai!

Avantajele personalizarii pungilor de plastic sunt consistente atat pentru tine cat si pentru clienti: in primul rand te folosesti de pungile pe care le oferi pentru a-ti face imaginea cunoscuta dar si pentru a promova produse sau noi servicii! De aceea calitatea pungilor este unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie sa tii cont. Pentru ca niste pungi de slaba calitate nu vor rezista, iar clientii nu vor fi prea fericiti daca au parte de repetate ‘accidente’ pe drum din cauza lor.

Daca ai respectat regula de aur si ai comandat pungi potrivite ca grosime pentru produsele tale, este momentul sa treci la urmatorul pas: cel al personalizarii pungilor de plastic. Personalizarea se realizeaza cu ajutorul cliseelor flexografice – acestea reprezentand suporturile cu ajutorul carora se imprima punga. Cliseele flexografice se produc odata cu prima comanda de pungi, acestea urmand sa fie refolosite la fiecare noua comanda – bineinteles  doar pe aceeeasi dimensiune.

Pentru comenzi si cereri de oferta va asteptam la:

Telefon: 0740 008 393

Mail: [email protected]

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit