PUNGI PLASTIC PERSONALIZATE – PROMOVEAZA-TE INTELIGENT!pungi plastic personalizate

Daca optiunea de pungi plastic personalizate ti-a atras atentia, atunci te invitam sa descoperi oferta noastra!

La pungi-ieftine.ro gasesti cea mai variata oferta de pungi plastic, la preturi competitive si calitate de top.

Cu siguranta ai mai folosit pungi de plastic si atunci realizezi cat de importanta este calitatea acestora pentru imaginea brand-ului tau.

Pungi plastic personalizate – Afacerea ta merita ce este mai bun!

Pungile de plastic pot fi simple sau personalizate – pentru a-ti fi de folos in promovarea afacerii tale, pungile de plastic trebuie personalizate.

Personalizarea se face tinand cont de dimensiunile pungilor si modelul acestora (pungi maieu sau pungi banana) dar si de destinatia lor.

Pungile maieu sunt populare si sunt folosite mai ales de magazine tip supermarket, farmacii, brutarii sau cofetarii.

Pungile banana sunt populare si voluminoase – potrivite pentru produse voluminoase – dar si pentru ocazii speciale sau produse premium. Datorita rezistentei crescute si a grosimii crescute, pungile banana au un pret mai mare ca al celor tip maieu.

Pungi plastic personalizate – Imprima inteligent si promoveaza-te!

Pungile personalizate sunt o optiune ieftina de promovare de care pot beneficia in special retailerii – clientii sunt astfel intampinati chiar din magazin cu materiale promotionale.

Avantajele oferirii de pungi plastic personalizate sunt multiple: platforma de promovare atat pentru tine cat si pentru partenerii tai (furnizori de diferite brand-uri), expunere si informatii de contact, etc.

pungi plastic personalizate

Ca proprietar de shop (mic sau mare), este necesar sa fii in pas cu ultimele trendinte de prezentare a produselor si de pungi plastic personalizate. Acestea sunt unul dintre primele materiale care vorbesc despre tine cu care un (potential) client vine in contact. Sunt practice, au un pret accesibil si te promoveaza fara niciun efort suplimentar.

 

HAI SA NE CUNOASTEM!

CU AJUTORUL NOSTRU SI TU POTI AVEA PUNGI DE PLASTIC PERSONALIZATE DE CALITATE!

 

ITI OFERIM SUPORT GRATUIT IN REALIZAREA MACHETEI GRAFICE

 

IN PLUS, ASIGURAM LIVRAREA GRATUITA PRODUSELOR IN CONDITII OPTIME!

 

SUNTEM AICI PENTRU TINE ZILNIC INTRE 9:00 SI 18:00

 

TELEFON: 0740 008 393

 

MAIL: [email protected]

 

 

 

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit