PUNGI DE PLASTIC – UN AJUTOR DE NADEJDE LA CUMPARATURIpungi de plastic

Pungi de plastic ieftine si rezistente – asta isi doreste orice retailer.

Cat este de important sortimentul tau de pungi de plastic pentru clientul tau? Poate te-ai gandit mult la acest aspect, poate nu.

De aceea, ne-am gandit ca ti-ar fi de ajutor cateva insight-uri despre ce motiveaza si ce atrage un client. Dar mai ales, ce anume il transforma pe acesta din client pasager, conjuntural, intr-un client fidel.

Care este oare ingredientul secret?

Clientii sunt pe cat de atenti la fiecare detaliu cand vine vorba de ales locurile preferate de shopping, pe atat de fideli acestora odata ce se hotarasc.

De ce? Cum putem explica acest fenomen? Daca luam in calcul cativa factori esentiali, atunci acest trend devine foarte plauzibil si cat se poate de normal.

Pungi de plastic pentru cumparaturi – importanta calitatii!

Argumentul calitatii primeaza si de aceasta data. Calitatea produselor si a celorlalte materiale/ accesorii oferite odata cu acestea este cruciala in impresionarea clientelei tale.

De aceea, in ce fel de pungi de plastic iti oferi produsele, este cel putin la fel de important ca si produsele in sine. Daca ti se pare ca nu este asa, gandeste-te putin: te duci intr-un restaurant in care iti place foarte mult mancarea. Dar ai mai merge acolo daca alte servicii ar fi de proasta calitate – cum ar fi decorul sau iluminarea restaurantului, sau daca vesela ar fi de proasta calitate? Cel mai probabil ai cauta un alt restaurant care sa fie cat mai aproape de cerintele tale la toate aceste capitole. Altfel spus, numai o mancare buna nu va asigura o clientela fidela unui restaurant care nu se ingrijeste sa ofere o experienta totala cat mai placuta.

In acelasi mod, un client care prefera sa vina in magazinul tau pentru calitatea produselor, nu va ezita sa cauta o alta varianta daca, de exemplu, de cate ori vine la tine primeste pungi de plastic ce se rup la 10 metri de magazin. Noi iti garantam o calitate crescuta a produselor, astfel incat sa ai punga potrivita pentru produsele tale.

Pungile de plastic pe care le producem sunt de doua feluri: pungi maieu si pungi banana. Acestea sunt adaptate pentru a fi folosite pentru transportul diferitelor feluri de produse: de la produse alimentare la accesorii IT sau produse cosmetice. Pungile maieu sunt cel mai intalnite in supermaket-uri, cofetarii sau farmacii, in timp ce pungile de tip banana sunt foarte populare in mall-ul, magazine de jucarii sau de gadget-uri IT.

 

Pentru o oferta de pret personalizata, comenzi sau informatii complete despre produsele si serviciile oferite de noi, contactati-ne!

 

Telefon: 0740 008 393

Mail: [email protected]

 

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit