PUNGI DE PLASTIC – CUM SA LE FOLOSESTI LA POTENTIAL MAXIMpungi de plastic ieftine

Cate pungi de plastic ai folosit in ultima saptamana?

Daca este sa ne luam dupa statisticile la nivel national, am pune pariu ca nici tu nu faci exceptie – deci ai utilizat cel putin 10 pungi de plastic (noi sau refolosite).

Motivul este unul foarte simplu: majoritatea dintre noi mergem la cumparaturi aproape zilnic – dar folosim pungi de plastic si in alte activitati.

De ce pungi de plastic?

Pungile de plastic pot fi folosite de mai multe ori – nu sunt de unica folosinta – si acesta este un mare plus pentru ca astfel economisim resurse si chiar si timp. Pentru ca sunt foarte compacte atunci cand sunt stranse, pungile de plastic pot fi cu usurinta transportate intr-un buzunar oriunde mergi: daca ai de ridicat un palton de la croitorie, daca iti iei de mancare de la un fast-food si asa mai departe.

Ce poate fi mai comod decat sa profiti de ce pungi de plastic ai la indemana? 

Sacosele de panza sau de alte materiale textile erau principalele folosite atunci cand sortimentul de pungi de plastic inca nu devenise atat de raspandit. Ca orice alt material, si sacosele de panza aveau limitarile lor. Desi puteau fi si ele refolosite, procesul de intretinere a lor era destul de dificil si costisitor – fiind de panza, acestea se murdareau mai repede si trebuiau spalate des.

Astazi, din fericire, pungile de plastic ne ofera o varianta mai buna, tehnologia venind in intampinarea noastra pentru a ne usura activitatile zilnice.

Producerea de pungi de plastic la scara industriala

Fabrica noastra de pungi de plastic produce o cantitate mare de pungi intr-un timp relativ scurt raportat la tiraje. Astfel reusim sa aprovizionam cu succes mari centre comerciale atat din Bucuresti cat si din tara.

In plus, reteaua noastra nationala de distributie asigura livrarea la timp si in conditii optime a tuturor comenzilor inregistrate atat in Bucuresti cat si in principalele orase din Romania.

Pentru inregistrarea de comenzi, cereri de oferta sau pentru informatii suplimentare va asteptam sa ne contactati!

Telefon: 0740 008 393  /Mail: [email protected]

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit