PERSONALIZAREA PUNGILOR DE PLASTIC!personalizarea pungilor de plastic

PENTRU A TE PROMOVA RAPID ALEGE PERSONALIZAREA PUNGILOR DE PLASTIC – PROFITA ACUM!

Personalizarea pungilor de plastic ale magazinului tau iti ofera o alternativa simpla si putin costisitoare de a beneficia de expunere constanta – astfel afacerea ta merge ca pe roate!

PUNGI DE PLASTIC PERSONALIZATE

Pentru a face o estimare corecta a pretului de pungi plastic personalizate avem nevoie de cateva date extrem de importante despre acestea:

dimensiunile pungilor de plastic;

grosimea foliei din care sunt realizate pungile de plastic

modelul de imprimat (numar culori, dimensiuni)

cantitatea de pungi (comanda minima este de 5.000 bucati; iar pentru comenzi consistente si constante, clientii nostri beneficiaza de reduceri speciale)

 

Pungi tip maieu – Pentru acest tip de pungi nu exista restrictii in ceea ce priveste personalizarea pungilor de plastic. Poti opta pentru un logo sau pentru un mesaj promotional, sau chiar si pentru o fotografie (important este ca aceasta sa aiba o rezolutie foarte mare pentru a realiza o imprimare de calitate superioara).

Pungi tip banana – Pentru pungile de plastic tip banana avem o oferta variata, atat ca dimensiuni ale pungilor (cele mai mici de 20×30, iar cele mai mari de 60×70) cat si ca rezistenta a acestora (producem pungi tip banana intre 15 si 80 de microni).

 

 

pungi_maieu_banana

 

PERSONALIZAREA PUNGILOR DE PLASTIC

Designul ce urmeaza a fi imprimat pe pungile tale de plastic trebuie sa fie in acord cu imaginea brandului tau. Asta inseamna ca este foarte important ca intre elementele designului va trebui sa se regaseasca neaparat: – insemnele oficiale ale firmei tale/ale magazinului

– sloganul sau punch-lineul tau reprezentativ

– culorile reprezentative ale brand-ului tau

In plus, pe langa aceste elemente ce au rol in identificarea ta ca si brand pentru personalizarea pungilor de plastic, poti adauga in functie de perioada anului si de obiectivul personalizarii diverse alte elemente ca:

– numele sau fotografia unui nou produs din magazinul tau

– un nou serviciu oferit de catre tine

– un beneficiu destinat exclusiv clientilor tai (noi sau existenti)

– harta unei noi locatii – in cazul inaugurarii unui nou sediu/punct de desfacere

 

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, detalii referitoare la comanda sau o cerere de oferta va asteptam la: 

Telefon: 0740 008 393

Mail: [email protected]

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit