PUNGILE DE PLASTIC – UTILE SI ACCESIBILE!PUNGILE DE PLASTIC

 

PUNGILE DE PLASTIC SUNT CEEA CE CAUTAI, DACA ESTI IN CAUTAREA UNEI NOI METODE DE PROMOVARE!

Pungile de plastic personalizate sunt o solutie eficienta daca vrei sa te faci cunoscut!

De cate ori nu te-ai lovit de nenumarate restrictii atunci cand vine vorba despre mijloacele de promovare? De cele mai multe ori solutiile cele mai eficiente sunt si cele mai la indemana.

BUSINESS IN ONLINE 

Companiile din zona e-commerce isi folosesc de cele mai multe ori cele mai importante resurse pentru a atrage noi clienti.
Insa mentinerea clientilor existenti multumiti duce la o crestere a vanzarilor pe o perioada mai indelungata si necesite resurse mai putine.

Asa ca retentia de happy customers devine mult mai profitabila atat pentru business-ul tau cat si pentru client, prin dezvoltarea unei relatii reciproce de incredere.

Astfel clientul castiga plus valoare din partea business-ului tau si reciproc iti ajuta business-ul prin cresterea vanzarilor si
fidelizarea clientilor existenti prin demonstrarea de atentie si respect.

Materialele promo au un rol important in acest proces – cel de a informa publicul de serviciile oferite si de discounturi speciale.

COMANDA PUNGI PLASTIC PERSONALIZATE

Pentru o comanda de pungi personalizate trebuie avute in vedere etapele realizarii acestora. Se incepe cu alegerea printului dorit si stabilitea detaliilor de realizare a acestuia – daca acesta va fi realizat pe negru sau color si daca imprimarea va fi pe ambele fete ale pungii sau doar pe una singura.

Pentru cea din urma optiune pentru pungile personalizate, imprimarea fiind realizata prin utilizarea de clisee flexografice, chiar daca este acelasi model de grafica, aceste matritele (clisee) vor fi realizate separat, pentru fiecare fata a pungii in parte.

 

Oferta noastra de pungi personalizate iti garanteaza acces la servicii de calitate, pentru profesionisti!

 

Pentru informatii suplimentare, detalii despre oferta noastra de produse dar si pentru comenzi va asteptam la:

Telefon: 0740 008 393

Mail: [email protected]

 

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit