PUNGILE PERSONALIZATE – ALEGEREA CEA MAI BUNA!pungile personalizate

PUNGILE PERSONALIZATE REPREZINTA UNUL DINTRE CELE MAI EFICIENTE METODE DE PROMOVARE.

 

Insa eficienta este data si de felul in care alegem sa facem personalizarea. Altfel spus, daca nu esti expert in realizarea de designuri pentru materiale promotionale, s-ar putea sa nu iti placa rezultatul. De aceea este de preferat sa apelezi la specialisti in design.

Sau, daca ai deja modelul, un grafician il va adapta pentru suportul/ materialul pe care vrei sa il printezi. De exemplu acelasi model poate arata foarte diferit pe un tricou, pe o masina, pe un poster sau pe o punga de plastic. De asemenea modele trebuie adaptate (marime/pozitionare) in functie de tipul pungilor – pungi plastic maieu / pungi plastic tip banana.

 

pungile personalizate

 

O PUNGA PERSONALIZATA REUSITA ARE NEVOIE DE…

 

BRAND AWARENESS – O sacosa personalizata de slaba calitate nu transmite increderea pe care tu vrei sa o proiectezi asupra brand-ului tau. Ba din contra, ar putea fi cauza unor bile negre…  Asta iti doresti sa transmiti oamenilor?

LOGO – Logo-ul tau este dificil de reprodus pe pungile personalizate? Atunci este de preferat ca pungile personalizate sa arate imaginea unui produs sau altceva reprezentativ brand-ului tau.

DESIGN GRAFIC – Asigura-te ca folosesti aceleasi culori, fonturi si mesaje cheie in TOATE materialele promo, pentru a contura o imagine a brand-ului unitara si consistenta.

CULORILE –  Pungile tale personalizate vor putea cu usurinta sa fie recunoscute de la distanta daca vei folosi culori vii, vesele si reprezentative pentru magazinul tau.

DIMENSIUNI  – Cat de mare vrei sa fie suprafata imprimata? Noi recomandam sa fie cat mai mare – posibil cat punga insasi.

IMAGINI DE CALITATE – O imagine valoreaza cat o mie de cuvinte. Asa ca, daca lucrezi la materiale, incearca sa ai macar o fotografie puternica – care sa transmita cat mai clar mesajul. In plus, oamenilor le place sa se uite la poze cu alte persoane, deci incearca sa incluzi in poza macar o persoana.

 

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta oricand la:

Telefon: 0740 008 393

Mail: [email protected]

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit