Pungile personalizate – Vedetele sezonului de shopping!pungi personalizate

PUNGILE PERSONALIZATE SUNT UNUL DIN COMPONENTELE CHEIE AL UNEIA DINTRE ACTIVITATILE SPECIFICE SEZONULUI ESTIVAL – SHOPPING-UL!

Pentru retaileri pungile personalizate sunt un instrument foarte la indemana si extrem de fiabil.

De aceea, mai ales in sezonul dedicat shopping-ului, pungile personalizate din plastic sunt foarte populare in promovarea imaginii firmei dar si in promovarea noilor produse, a discounturilor sau a unor noi servicii oferite clientilor tai.

 

CE INSEAMNA PUNGILE PERSONALIZATE?

PENTRU CLIENTI: Deja clientii tuturor magazinelor – fizice sau online, s-au obisnuit sa primeasca materiale promotionale cu brand-ul indragit, la orice achizitie. Fie ca este vorba despre magazinele de haine, de incaltaminte si accesorii sau de magazine cu specific (pescaresc, IT, jucarii, etc), fiecare client simte ca face parte din comunitatea creata de respectivul shop.

Nevoia de a face parte dintr-o comunitate, dintr-un grup ce are interese, preferinte si subiecte in comun este una dintre nevoile primare ale noastre ca fiinte sociale.

Pungile personalizate sunt un element intre multe altele, cu rolul de a apropia un brand de clientul sau prin realizarea unui contact personal.

PENTRU RETAILERI: Dupa cum am spus si mai sus, fiecare retailer are nevoie de construirea unei relatii cat mai personale cu clientii sai, pentru ca numai asa business-ul are sanse sa se dezvolte durabil.

Mai ales in contextul societatii moderne, cand suntem constant ‘bombardati’ cu mesaje publicitare sau comerciale pe toate canalele media (tv, radio, online sau presa), este foarte dificil sa realizam o selectie a celor mai relevante informatii. De aceea trebuie ca cei ce isi doresc sa ajunga in cercul restrans de interes al publicului tinta ales sa apeleze la solutii neconventionale pentru a atrage atentia asupra serviciilor oferite.

Pungile personalizate se disting prin transmiterea mesajului dorit intr-o maniera simpla si directa, iar avantajele nu se opresc aici.

Pungile personalizate din plastic sunt printre cele mai bine primite materiale publicitare. De ce? In primul rand pentru ca nu sunt percepute astfel de catre publicul larg. Clientul primeste o sacosa de cumparaturi utila dar si frumoasa – de aceea este important ca semnele distinctive ale firmei tale sa fie transformate intr-o grafica cat mai clara si aerisita. In plus, cu cat clientul este mai loial brand-ului tau si il apreciaza, cu atat mai mult isi va dori sa foloseasca pungile personalizate.

 

 

maieu_banana

 

CUM ALEG PUNGILE PERSONALIZATE?

Simplitatea si claritatea mesajului sunt doua caracteristici vitale in separarea de ‘zgomotul de fond’ publicitar. Pentru a face cea mai buna alegere de model de pungi plastic si de grafica, iti suntem aproape pe parcursul intregului proces.

Pungile personalizate sunt mai multe feluri: Pungi plastic de tip maieu si pungi plastic de tip banana

 

Cateva dintre modele le puteti vedea in detaliu si cu informatiile aferente in sectiunile dedicate:

PUNGI BANANA

PUNGI MAIEU

 

Pentru cereri de oferta, comenzi sau alte detalii va asteptam la:

Telefon: 0740 008 393

Mail: [email protected] 

 

pungi-ieftine1-0

 

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit