Ce au in comun brutariile, farmaciile si supermarketurile? Pungi de plastic personalizate!
CARE ESTE NUMITORUL COMUN AL MAGAZINELOR DIN INTREAGA TARA? Utilizarea de pungi de plastic personalizate.

Sunt practice, la un pret accesibil si asigura o expunere mare a brandului tau!

Bineinteles daca vin si de la un producator care nu face rabat de la calitate ai toate sansele sa fii foarte multumit de plus valoarea adusa afacerii tale. 

 

Farmaciile, supermarketurile, brutariile sau outlet-urile sunt doar cateva dintre business-urile le care folosesc. De aceea, forma si dimensiunile pungilor de plastic personalizate pot fi cu usurinta adaptate specificului fiecarui retailer in parte.

Astfel, aveti de ales dintr-o gama variata de modele si dimensiuni pentru a alege pe cea potrivita: pungi maieu sau banana, pungi de plastic din folie mai subtire sau mai groasa, dimensiuni din cele mici – sau mai mari.

 

Cum transformam o simpla punga de plastic: personalizarea!

Prin personalizarea pungilor de cumparaturi, a sacoselor de plastic si a plicurilor de hartie (in cazut farmaciilor sau al patiseriilor), oferi clientului mai mult decat un produs intr-un ambalaj.

Iti oferi serviciile si te pui la dispozitia acestuia si pe viitor, facand astfel o invitatie implicita intr-un mod subtil, neinvaziv si chiar practic.

Alege un design simplu, clar, usor de imprimat si de recunoscut. 

 

Personalizare in functie de model?

Personalizarea depinde si de modelul ales pentru magazinul tau.

Daca ai un shop de jeansi, tricouri si alte articole vestimentare casual – light, atunci cu siguranta vei alege pungile maieu!

Daca insa esti mai mult orientat catre articole tip menaj casnic sau alte articole voluminoase, atunci iti recomandam pungile banana datorita rezistentei crescute a acestora in comparatie cu pungile tip maieu.

 

 

Cu ajutorul echipei noastre si tu poti realiza pungi de plastic personalizate de calitate cu designul dorit la un pret convenabil!

Iti oferim suport in realizarea machetei grafice si asiguram transportul produselor catre tine in mod GRATUIT!

Ne poti contacta zilnic intre 9:00 si 18:00 la telefon 0740 008 393 sau pe mail [email protected]

 

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit