PUNGILE PERSONALIZATE – CARTEA DE VIZITA A MAGAZINULUI TAU!
PUNGILE PERSONALIZATE REPREZINTA CARTEA DE VIZITA A MAGAZINULUI TAU.

 

Ce poate parea la prima vedere o afirmatie putin exagerata este de fapt un adevar foarte simplu. Ca om de afaceri ai bineinteles o carte de vizita cu datele tale de contact, dar aceasta are un rol mult mai important – ofera o prima impresie celui care intra in contact cu tine. Automat, aceasta impresie se va reflecta si asupra business-ului tau. 

 

CAT DE IMPORTANTE SUNT PUNGILE PERSONALIZATE PENTRU AFACEREA TA?

Importanta acestora este direct proportionala cu numarul de oameni care vor veni in contact cu acestea.

Poate fi un posibil client, un viitor partener sau chiar un competitor – si  nu iti doresti cu siguranta sa fii dat exemplu negativ de catre concurenta.

 

VREI CA CEI CARE ITI CALCA PRAGUL SA FIE INCANTATI DE INTERACTIUNEA CU BRANDUL TAU? 

Produsele tale nu sunt singurele care sunt responsabile de atragerea clientilor. Pe langa acestea, la fel de importante sunt si atentia cu care fiecare client este tratat, si modul in care sunt ambalate si oferite produsele.

Intr-o societate de consum, in care avem la dipozitie (zeci de) mii de alternative la o sesiune de shopping, fiecare detaliu conteaza si face diferenta intre un client care se va intoarce la tine sau un client care isi va cauta un alt magazin preferat.

 

CE ROL AU PUNGILE PERSONALIZATE IN PROMOVAREA MAGAZINULUI TAU?

Pungile personalizate indeplinesc mai multe roluri in promovarea afacerii tale.

In primul rand este cel mai la indemana produs promotional din magazinul tau – disponibil chiar si celor ce nu au acces pe moment la magazinul tau online.

In plus, ofera celor care inca nu te cunosc cateva detalii despre ce oferi si datele tale de contact. O punga personalizata frumos realizata iti va aduce nu numai clienti in plus dar si cuvinte frumoase!

 

Pentru a cere o oferta de pret sau a comanda pungi de plastic personalizate suntem de gasit

la telefon: 0740 008 393 sau pe mail: [email protected]

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit