Pungi banana sau pungi maieu?
 

PUNGILE TIP MAIEU SAU PUNGILE TIP BANANA SUNT CELE MAI POPULARE TIPURI DE SACOSE FOLOSITE IN MAGAZINE!

Pentru ca suntem in sezonul estival, si asta inseamna un plus de clienti pentru business-urile din zonele turistice, iata mai jos care sunt asemanarile si deosebirile dintre cele doua tipuri de sacose – pentru a-l putea alege pe cel potrivit pentru magazinul tau.

 

Pungile plastic tip maieu – Sunt cel mai des intalnite in magazinele tip supermarket, patiserii, farmacii, pet shop, outlet store si alte magazine ce comercializeaza produse de dimensiuni mici – medii.

Aceste tipuri de sacose sunt rezistente si pot fi imprimate pentru a promova magazinul respectiv. Pungile maieu se produc pe mai multe tipuri de grosimi si dimensiuni, iar de acestea depinde si suprafata imprimata. Costul final al unei sacose personalizate cuprinde pe langa aceste elemente si numarul de culori folosite in realizarea printului.

Numarul maxim de culori este de 6, iar pentru fiecare dintre acestea este necesara o matrita – cliseu flexografic – separata. De asemenea, daca doriti imprimarea pungii  de plastic pe ambele fete – pentru a castiga astfel un plus de vizibilitate pentru brand-ul tau – se vor realiza clisee flexografice pentru fiecare dintre acestea.

 

DSC_0094

 

Pungile plastic tip banana – Au dimensiuni mai mari si o constructie diferita fata de pungile maieu. Manerul lor este dublat cu o intaritura (pentru a spori rezistenta la greutate), iar forma incapatoare a pungii banana permite transportul cutiilor de dimensiuni medii/mari.

Si acestea pot fi personalizate in aceleasi conditii ca si pungile maieu – iar datorita formei lor specifice, printurile pe pungile de plastic tip banana vor fi implicit mai mari.

In functie de specificul magazinului, de produsele distribuite si de nevoile de personalizare, noi va punem la dispozitie un sistem profesionist de imprimare pungi plastic, la un pret convenabil.

Daca aveti un magazin pe litoral, puneti accentul pe promovarea produselor de sezon: lotiuni plaja, creme hidratante, lotiuni impotriva arsurilor, palarii de plaja, spray de insecte, prosoape, genti frigorifice, etc.

In cazul in care aveti mai multe magazine cu specific diferit atunci puteti comanda pungi plastic pentru fiecare dintre acestea (exemplu – pungi maieu pentru fast-food si pungi banana pentru magazinul de haine si accesorii).

 

 

COMANDA MINIMA pentru oricare tip de pungi (maieu sau banana) este de 5,000 de bucati. 

Pentru TOATE comenzile asiguram suport GRATUIT in realizarea machetei grafice si livrarea GRATUITA a coletului – la nivel national.

 

 

pungi-ieftine1-0

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit