Idei personalizare pungi de plastic
Brand-urile cauta atragerea permanenta de noi clienti prin oferte cat mai creative si cu optiuni de personalizare pentru a ramane relevante intr-o piata in continua schimbare.

Acest context deschide noi oportunitati pentru atragerea de noi clienti.

Pungile personalizate sunt simplu de realizat si folosit. De aceea foarte multe firme aleg promovarea cu ajutorul acestora.

Pentru a beneficia de o promovare de calitate iata cateva reguli de urmat la alegerea unui model pentru printul pungilor tip maieu sau banana:

– alege un mesaj simplu, scurt si usor de memorat 

– afiseaza vizibil LOGO-ul companiei tale

– nu incarca excesiv fata pungii. Daca ti-ai propus sa comunici mai detaliat (ai o campanie) atunci alege imprimarea pungilor pe ambele fete

 

Promotiile

Atrageti noi clienti prin oferte speciale (inclusiv informatii gratuite!), cu un produs gratis, eventual customizat perioadei in care are loc campania promo – sezon estival, Halloween, Craciun, etc!

Indiferent de promotiile gandite, prin intermediul pungilor de plastic imprimate acestea vor avea vizibilitate maxima. Prin oferta noastra de pungi personalizate va garantam ca aveti acces la servicii de inalta calitate, pentru profesionisti!

 

 

Specificatii produse

Polietilena de inalta densitate este un miracol al stiintei materialelor. In functie de dimensiunile pungilor si de grosimea foliei de polietilena pungile pot sustine greutati variate. De aceea este important ca inainte de a comanda pungile sa se stabileasca pentru ce greutate trebuie realizate. In ciuda greutatii sale reduse – sub 5 grame, o punga poate sustine greutati de peste 7 kg, adica peste 1000 de ori propria sa greutate. Pungile de plastic sunt destul de ieftine dar si suficient de robuste pentru a transporta acasa cumparaturile de seara.

 

Va asteptam comenzile pe [email protected] sau la 0740 008 393

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit