PUNGILE DE PLASTIC – CAT DE MULT CONTEAZA UN PRODUS DE CALITATE?
 

Sunt un produs foarte comun intalnit in mai toate magazinele. Vorbim desigur despre pungile de plastic.

Le folosim zilnic incarcate cu produse de la supermarket sau cand cumparam perechea preferata de pantofi. In orice situatie, o punga de plastic de calitate nu trebuie sa ne lase la greu.

 

Modele de pungi plastic pentru fiecare ocazie

Pungi plastic maieu – Le intalnim practic in orice magazin. Sunt rezistente (in functie de grosimea materialului) si pot fi folosite pentru a transporta cam orice fel de produse de dimensiuni mici/medii.

Pungi plastic banana – Sunt mai des intalnite in magazinele de haine, incaltaminte, jucarii sau alte accesorii care vin intr-un ambalaj mai voluminos.

Acestea au dimensiunea/grosimea mai mare ca la pungile maieu si in ele incap produse medii/mari (cutii de pantofi, jucarii, produse IT).

 

Cum recunoastem sacosa de plastic potrivita?

In functie de cantitatea/dimensiunea produselor pe care le luam alegem si tipul de sacosa necesar. Este foarte important in ce le transportam – s-ar putea sa ne trezim cu produsele pe jos sau, mai rau, cu produsele deteriorate.

Atunci cand ridicam produsele intr-o punga de plastic, trebuie sa fim siguri ca nu o incarcam peste sarcina maxima pentru care a fost produsa. De exemplu o punga de plastic de 4 kg  va sustine maxim 4 kg, desi este recomandat sa nu ii impingem la limita rezistenta.

 

Pungile de plastic – material promo!

Dupa cum bine stim pungile de plastic pot fi si un instrument de promovare. Pungile de plastic personalizate sunt un mod ieftin si la indemana de a face brand-ul cunoscut unor noi clienti.

Mai mult chiar, in functie de imaginea/textul inscriptionat pe sacosa, acestea pot deveni un accesoriu – se stie ca multi clienti folosesc pungile magazinelor preferate si cand ies in oras (nu neaparat la shopping) sau pleaca in vacanta.

De aceea printul pungilor de plastic trebuie sa fie cat mai atragator si profesionist facut.

 

Noi va garantam personalizarea asa cum v-o doriti – puteti alege numarul de culori (maxim 6) si suprafata imprimata in acord cu nevoile business-ului.

 

Simularea grafica a printului se face gratuit de catre echipa noastra iar livrarea comenzii este asigurata de asemenea gratuit in majoritatea oraselor din Romania.

Pungile sunt ambalate la seturi de 50 sau de 100 bucati in functie de marimea lor. Un bax are 10 seturi de pungi plastic.

Pungile sunt ambalate in baxuri individuale usor de transportat, ele pot fi paletizate si transportate in conditii optime.

 

PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE ASTEPTAM SA NE CONTACTATI:

TELEFON: 0740 008 393

MAIL: [email protected]

 

 

 

 

 

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit