Pungile de plastic: un lucru mic poate face o mare diferenta
Sunt anumite lucruri aparent neimportante dar care au avut un impact pozitiv asupra noastra ca indivizi si ca societate. Pungile de plastic sunt unul dintre aceste lucruri.

Pungile de plastic sunt de un real ajutor in viata de zi cu zi:

– pentru a transporta cantitati mici de produse

– sunt rezistente dar usoare in acelasi timp

– sunt ieftine si usor de inlocuit, deci nu ai stres atunci cand pierzi o punga de plastic

– sunt usor de gasit – la magazine ti le dau impreuna cu produsele cumparate (haine, alimente,etc)

– sunt compacte si nu ocupa mult spatiu – intr-un sertar poti pastra si sute de pungi mari si mici

– sunt de un real folos la picnic si in kit-ul de camping – mai ales pentru a-ti proteja lucrurile de ploaie, avand in vedere ca sunt destul de impermeabile

Asa ca, daca ar fi sa numim un lucru fara de care task-urile zilnice ar deveni un pic mai dificil de indeplinit, acesta ar fi cu siguranta pungile de plastic.

 

Polietilena de inalta densitate este un miracol al stiintei materialelor.

In ciuda greutatii sale reduse – sub 5 grame, o punga poate sustine greutati de peste 7 kg, adica peste 1000 de ori propria sa greutate. Pungile de plastic sunt destul de ieftine dar si suficient de robuste pentru a transporta acasa cumparaturile de seara.

In prezent sunt produse diferite modele pungi de plastic – pungile plastic maieu si banana sunt cele mai populare. La randul lor, aceste pungi pot fi realizate la dimensiuni si grosimi diferite, care sa corespunda utilizarii lor.

Bineinteles, ca in orice industrie, si in cea a producerii pungilor de plastic sunt diferite standarde de calitate. O punga de plastic de calitate poate face diferenta intre un client care va reveni cu placere intr-un magazin si unul care va ocoli acel magazin unde a primit o punga de plastic care l-a lasat ‘la greu’.

De aceea este foarte important sa alegeti un furnizor profesionist si capabil sa va ofere produse de calitate constanta la preturi convenabile.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit