Sacose personalizate care nu te lasa la greusacose personalizate

Va oferim sacose personalizate de calitate care nu te lasa la greu

Adeseori, vedem cum cei din jurul nostru pun la zid tot ce inseamna sacose personalizate, pungi de cumparaturi, ambalaje si in general orice ”derivatie” a maselor plastice. Insa cati dintre aceia care se arata atat de bine intentionati se pot lipsi in totalitate de pungile din plastic?

Cati oare dintre toti ”binevoitorii” recunosc (si asta pe buna dreptate) avantajele utilizarii sacoselor din polietilena? Si cati oare accepta ca in comparatie cu orice alte produse de ambalat, sunt cele mai convenabile?

Cine afirma ca pungile de plastic sunt avantajoase, nu o face degeaba.

Cea mai buna dovada o reprezinta produsele pe care le fabricam si le comercializam. Oricare este sortimentul de sacose personalizate (tip maieu / banana), oricare este dimensiunea, folia de polietilena utilizata corespunde necesitatilor clientilor.

Cu alte cuvinte, cumparatorii au garantia ca marfurile transportate cu pungile noastre nu vor fi afectate. Evident, pentru marfurile mai voluminoase si mai grele, recomandam versiunile cu o grosime medie-ridicata, ce poate ajunge pana la 70-80 microni.

sacose personalizate

De regula, fabricam sacose personalizate cu aceasta grosime in formatul banana, de dimensiuni mari, in timp ce pentru formatul tip maieu utilizam folii cu grosimea de cel mult 25 microni. Astfel, clientii si implicit consumatorii finali au siguranta ca pungile se potrivesc utilizarilor atribuite.

Uneori, in locul ambalajelor din plastic, consumatorii prefera sa intrebuinteze sacosele din material textil, mai greu intretinut decat ”suratele” din plastic. Optiunea este motivata in principal de rezistenta acestora si de posibilitatile de reutilizare.

Se intelege de la sine de ce nu toti ne aratam interesul sa cumperam la fiecare sesiune de shopping, sacose personalizate din plastic. Sau de ce nu ne manifestam incantarea cand produsele atat de populare in magazine, ne lasa cu marfurile pe caldaram.

Achizitia repetata nu inseamna doar irosirea banilor, ci si a materiilor prime. Este vorba despre aspecte ce pot fi evitate cand ambalajele sunt suficient de rezistente incat sa nu ne lase la greu, precum si daca folia de polietilena ne permite sa le reutilizam la diverse alte ”misiuni”, mai mult sau mai putin apropiate de destinatia initiala.

1 Comment
  1. rotaru constantin

    În leg cu anunțul de șofer distributir

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit