Informatii cu privire la comanda de pungi personalizatesacose personalizate

Ce trebuie sa stiti inainte sa comandati sacose personalizate? 

Sacose personalizate pentru cumparaturi, un detaliu aproape nelipsit din rutina zilnica a consumatorului de rand, trebuie sa corespunda necesitatilor acestuia. De asemeni, se pune problema in ce masura pot fi utilizate astfel incat sa favorizeze imaginea companiei.

Si pentru ca nu este vorba despre simple sacose personalizate, ci despre versiunile imprimate, accentul se va pune pe grafica, adica pe mesajul de transmis clientilor.

Ce trebuie sa stiti despre grafica?

Indiferent de formatul ales, utilizand sacose personalizate, aveti ocazia sa va aduceti brand-ul in fata clientilor deja fidelizati. Aceasta reprezinta si o optima oportunitate sa va raspanditi marca printre cat mai multi clienti potentiali.

In ce priveste estetica, functioneaza faimoasa zicala ”Less is more”. Sau altfel spus, grafica mai simpla, dar armonioasa are sanse sa dea rezultate mai bune decat una prea incarcata, care distrage atentia publicului targetat.

Si pentru ca aveti toate motivele sa fiti interesati de proiectarea unor pungi personalizate cu un design atragator, focalizati-va pe ceea ce doriti sa transmiteti mai departe cumparatorilor. Tineti cont ca desenul imprimat pe sacosele de polietilena (insotit sau nu de un mesaj sugestiv), trebuie sa corespunda scopului propus.

sacose personalizate

sacose personalizate

In caz contrar, grafica, neinspirat aleasa, va atrage dupa sine nu numai risipa de bani. Imprimate necorespunzator, sacosele personalizate vor ajunge sa deterioreze imaginea companiei. Inevitabil, acest lucru va afecta vizibil increderea clientilor si in acelasi timp succesul afacerilor.

Si in acest caz, incercati sa raspundeti singuri intrebarilor de genul ”Care este publicul tinta?”, ”Cum putem trezi interesul clientilor?”, ”Furnizorul ales este in masura sa conceapa o grafica atragatoare?”, ”Ce fel de pungi personalizate au ales ceilalti comercianti?”, etc.

Recomandari

Daca ati gasit deja producatorul de sacose plastic, indrazniti sa va surprindeti clientii cu o grafica incitanta. Alegeti culori cat mai sugestive, in armonie cu logo-ul companiei (daca acesta exista deja). Nu uitati nici de construirea unui mesaj in masura sa capteze atentia publicului caruia intentionati sa va adresati.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit